ΕΥΕΞΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

Idealrain

Μετά από μια κουραστική ημέρα, το μπάνιο είναι ο ιδανικός χώρος για χαλάρωση. Σταθείτε κάτω από το νερό, κλείστε τα μάτια σας και αφήστε την αίσθηση της βροχής να εξαφανίσει το άγχος της ημέρας.Με τα προϊόντα ντους της σειράς Idealrain μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης και αναζωογόνησης.

ΧΑΛΑΡΩΣΗ Ή ΤΟΝΩΣΗ;

ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Ξεκινήστε τη μέρα σας απολαμβάνοντας την απόλυτη εμπειρία ντους Idealrain.Το Idealrain σας εμπνέει και σας ενεργοποιεί. Σας δημιουργεί τη διάθεση να εκμεταλλευτείτε την ημέρα σας βγαίνοντας από τη "βροχή" του, και μπαίνοντας στην πραγματικότητά σας.
Δημιουργήστε το ιδανικό σας μπάνιο με τα προϊόντα της σειράς Idealrain και χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές ευεξίας για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις
της σύγχρονης καθημερινότητάς σας. Είτε θέλετε να ανανεώσετε το υπάρχον μπάνιο σας είτε δημιουργείτε τώρα ένα καινούργιο, η σειρά Idealrain προσφέρει
ιδέες που δίνουν λύσεις.

ΡΟΗ ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΛΥΨΗΣ

Οι κεφαλές ντους Idealrain είναι επίπεδου και αεροδυναμικού σχεδιασμού και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Έχουν σχεδιαστεί με κλίση 10 μοιρών για να προσφέρουν απόλυτη κάλυψη ώστε να απολαμβάνετε το ντους σας στο μέγιστο. Με προφίλ μόλις 36 mm τα τηλέφωνα ντους είναι από τα λεπτότερα της αγοράς, προσφέροντας μεγάλη ευκολία στη χρήση.
Οι κεφαλές ντους είναι επίπεδες χωρίς προεξοχές και ενώσεις για γρήγορο και εύκολο καθαρισμό.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Το νερό είναι ένας από τους πιο πολύτιμους φυσικούς πόρους. Η σειρά Idealrain είναι ειδικά σχεδιασμένη και kατασκευασμένη ώστε να μειώνει την ποσότητα του νερού που καταναλώνετε, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση, την απόλαυση και την αξιοπιστία που προσφέρει.
Έξυπνη ροή νερού ! Ο ειδικά σχεδιασμένος μηχανισμός ροής νερού προσφέρει βέλτιστη ροή. Επιπλέον, ο μειωτήρας ροής, που τοποθετείται και αφαιρείται πολύ εύκολα, μειώνει την κατανάλωση νερού στα συστήματα υψηλής πίεσης από 18,5 λίτρα σε μόλις
8 λίτρα/λεπτό χωρίς καμία επίπτωση στη ροή του νερού. Καλό για σας αλλά … και για τον πλανήτη. Μειώστε την κατανάλωση νερού και ενέργειας επιλέγοντας τα ατάλληλα συστήματα ντους. Έτσι, δεν προστατεύετε μόνο τους υδάτινους πόρους αλλά εξοικονομείτε και χρήματα.

Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Όλα τα προϊόντα της συλλογής Idealrain έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν μεταξύ τους και με όλα τα προϊόντα των υπόλοιπων σειρών της Ideal Standard. Δημιουργήστε το μπάνιο σας όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί. Επιλέξτε το τηλέφωνο ντους, τη μπαταρία, τη βέργα και την κεφαλή ντους που ταιριάζουν στον χώρο, τον προϋπολογισμό και το στυλ σας.

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Θέλετε ένα απλό κιτ ντους ή ένα πλήρες σύστημα ντους; Σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε στη συλλογή Idealrain Cube. Τα τηλέφωνα και οι κεφαλές ντους της σειράς Idealrain Cube συνδυάζονται τέλεια με όλες τις μπαταρίες, τις βέργες τους και τα αξεσουάρ ντους της Ideal Standard. Επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα ντους ανάλογα με τη γεωμετρία και το μέγεθος του μπάνιου σας..

Η ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Τα προϊόντα της συλλογής Idealrain Pro είναι ανθεκτικά και απλά στη χρήση. Είναι ιδανικά για χώρους μεγάλης επισκεψιμότητας, όπως ξενοδοχεία, δημόσιες υπηρεσίες και αεροδρόμια.Οι λεπτές γραμμές του τηλεφώνου ντους, έρχονται σε αντίθεση με την αντοχή και την αξιοπιστία τους. Οι κομψοί βραχίονες στήριξης είναι στην πραγματικότητα στερέωση βαρέως τύπου. Η απόδοση του ντους είναι εξαιρετική και η εμφάνισή του διαχρονική.

Φυλλάδια & Πληροφορίες