ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΠΑΝΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ Η DEAL STANDARD ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ

Οι ανάγκες μας καθημερινά εξελίσσονται. Η αισθητική μας αλλάζει. Οι συνήθειες διαμορφώνονται. Στην Ideal Standard έχουμε ενταγμένη στην φιλοσοφία μας την συνεχή εξέλιξη. Ανανεώνουμε τις συλλογές των προϊόντων μας τακτικά, με στόχο να αναβαθμίζουμε την ασιθητική του μπάνιου και να καλύπτουμε νέες απαιτήσεις.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

Η Ceraplan III μπαταρία νιπτήρα, η κλασική αλλά και η GRANDE, έχουν εναλλακτικά μοντέλα με ενσωματωμένους ειδικούς ρυθμιστές ροής για μέγιστη ροή 5lt ανά λεπτό, επιτυγχάνοντας έτσι μεγάλη εξοικονόμηση στην κατανάλωση νερού.
Επίσης στον «έξυπνο» μηχανισμό κεραμικού δίσκου, το σύστημα περιορισμού θερμοκρασίας του νερού της Ideal Standard ελέγχει με ακρίβεια τη μέγιστη θερμοκρασία στη μπαταρία, προστατεύοντας από πιθανά εγκαύματα κατά τη χρήση. Η ρύθμιση του σύστηματός αυτού μπορεί να γίνει κατά την τοποθέτηση της μπαταρίας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CLICK

Η νέα σειρά μπαταριών Ceraplan III διαθέτει το σύστημα Click Technology χάρις στο οποίο μπορείτε να επιτύχετε εξοικονόμηση νερού έως και 50%. Η λαβή της μπαταρίας ανοίγει αβίαστα έως το σημείο που θα αισθανθείτε μικρή αντίσταση, διοχετεύοντας μόνον 5lt νερού ανά λεπτό, χωρίς απώλεια στην ροή, αφού το νερό είναι αναμεμιγμένο με αέρα. Στη συνέχεια, αν επιθυμείτε μεγαλύτερη ροή έως και 9lt ανά λεπτό (αναλόγως της πίεσης του δικτύου) μπορείτε να πιέσετε την λαβή προς τα πάνω, ξεπερνώντας την πρώτη αντίσταση που αισθανθήκατε. Με το Click Technology αποφεύγετε την άσκοπη κατανάλωση νερού. Εξοικονομήστε το πολύτιμο νερό προσθέτοντας αισθητική στον χώρο σας.

EASY FIX ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Χάρις στο σύστημα Easy fix, η μπαταρία τοποθετείται εύκολα και γρήγορα χωρίς κίνδυνο διαρροής ή συσσώρευσης αλάτων και εξασφαλίζεται παράλληλα ευκολία στη συντήρηση. Τα εξαρτήματα είναι ήδη συναρμολογημένα και ο σωλήνας από ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή στο κέντρο της οπής με μια απλή κίνηση.

Η σειρά μπαταριών Ceraplan III περιλαμβάνει :

 • Μπαταρίες νιπτήρα

  Τρία εναλλακτικά μοντέλα μπαταριών νιπτήρα μπορούν...

  Τρία εναλλακτικά μοντέλα μπαταριών νιπτήρα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας. Διατίθεται η κλασσική, η Grande ή η μπαταρία νιπτήρα με ψηλό ρουξούνι για νιπτήρες ελεύθερης τοποθέτησης.

 • Μπαταρίες λουτρού και ντους

  Οι μπαταρίες λουτρού και ντους διατίθενται σε απλά...

  Οι μπαταρίες λουτρού και ντους διατίθενται σε απλά επίτοιχα μοντέλα αλλά και εντοιχιζόμενες. Συνοδεύονται με τηλέφωνο Idealrain 80 mm 1 λειτουργίας, μεταλλικό σπιράλ 150 cm και σταθερό στήριγμα.

 • Μπαταρίες Κουζίνας

  Πρωταγωνιστής και στην κουζίνα, η σειρά μπαταριών...

  Πρωταγωνιστής και στην κουζίνα, η σειρά μπαταριών Ceraplan III προσφέρει τρία εναλλακτικά μοντέλα, κλασσική μπαταρία κουζίνας πάγκου, με ψηλό ρουξούνι για μεγαλύτερη εργονομία και επίτοιχη.