ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΠληροφορίεςIdeal Standard - Showroom

Ideal Standard - Showroom

Ένας διαφορετικός Εκθεσιακός χώρος που αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο που βλέπουμε συνήθως τα προϊόντα του μπάνιου, βρίσκεται στην Λεωφ. Μεσογείων 265 στο Ν. Ψυχικό, στην Αθήνα.
Πρόκειται για το Showroom της Ideal Standard, όπου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δει όλη την γκάμα των προϊόντων που διατίθενται στην αγορά, από το μεγαλύτερο κατασκευαστή ειδών μπάνιου στον κόσμο.

Η μοναδικότητα του χώρου έγκειται τόσο στα ίδια τα αντικείμενα, όσο και στον εντελώς πρωτοποριακό τρόπο έκθεσής τους: Είδη υγιεινής από πορσελάνη, μπανιέρες απλές και υδρομασάζ, καμπίνες ντους, στήλες ντους-υδρομασάζ, πολυλειτουργικές καμπίνες υδρομασάζ, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, παρουσιάζονται με μία νέα αντίληψη, η οποία διευκολύνει τη σύγκριση και την τελική επιλογή του ενδιαφερομένου σε σχέση με τις δικές του ανάγκες.

Το σχεδιαστικό concept του Εκθεσιακού χώρου, βασίζεται στο διαμόρφωση ενός χώρου λιτού, με ευδιάκριτες, "καθαρές" μορφές και πρωτότυπα υλικά. Τα προϊόντα τοποθετούνται ανά κατηγορία σε μία ακτινωτή διάταξη. Έτσι, διακρίνονται άμεσα οι διαφορετικές ενότητες προϊόντων, ενώ χάρη στην εσωτερική «διαίρεση» του χώρου ο επισκέπτης μπορεί να επικεντρώνει την προσοχή του σε ένα συγκεκριμένο τμήμα, διατηρώντας ταυτόχρονα την επαφή του με το συνολικό χώρο.
Η λειτουργία του Showroom της Ideal Standard, δίνει τη δυνατότητα ενημέρωσης και υποστήριξης των συνεργατών της Εταιρείας, Αρχιτεκτόνων, Διακοσμητών, Μελετητικών Γραφείων, παρέχοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων και εντυπώσεων και από τις δύο πλευρές.

Το Showroom της Ideal Standard είναι ένας τόπος συνάντησης του design και της αρχιτεκτονικής, μίας εποχής με αισθητική και εργονομική αντίληψη για το μπάνιο.

Το Showroom της Ideal Standard λειτουργεί ώρες καταστημάτων.

Ideal Standard Athens Showroom:
Λ.Μεσογείων 265, Ν.Ψυχικό τηλ. 210 6790880- 882
E-mail : showroomathens@idealstandard.com

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 08.30 – 15.00h
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή : 08.30 – 20.30h