ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕταιρείαΟικολογία

Σεβασμός στο περιβάλλον με προϊόντα «Πράσινου» Σχεδιασμού!

Η Ideal Standard, η κορυφαία εταιρεία ειδών μπάνιου στον κόσμο, κάνει πράξη την περιβαλλοντική συνείδηση, με εφαρμοσμένες τεχνολογικές και σχεδιαστικές προτάσεις και θέτει νέες προδιαγραφές στην οικιακή κατανάλωση νερού και ενέργειας, την ίδια στιγμή που προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια και υγιεινή, στο μπάνιο.
Όλοι σαν καταναλωτές μπορούμε να συμβάλλουμε στην προστασία του πλανήτη, εμπιστευόμενοι τα προϊόντα της Ideal Standard που έχουν σχεδιαστεί με την φιλοσοφία του «Πράσινου» Σχεδιασμού, και τη μέγιστη προσοχή στην ισορροπία των πηγών ενέργειας και εν γένει του περιβάλλοντος. Μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας όπως οι ‘Ceramix Blue’ και “Connect Blue”, προσφέρονται με ένα πλήθος καινοτομιών για να βοηθήσουν στην καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών αποθεμάτων, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα οικονομία!

  • Μειωτήρας ροής: η “έξυπνη” ανάμειξη νερού και αέρα στην μπαταρία, σας παρέχει τη ροή που επιθυμείτε με λιγότερη κατανάλωση. Ενώ ο μειωτήρας ροής περιορίζει την ποσότητα του νερού από περίπου 18lt στα 5lt, η ροή που χρειάζεστε παραμένει σταθερή αφού δεν επηρεάζεται η πυκνότητα της. 
  • Οι μπαταρίες CeraMix Blue & Connect Blue εξασφαλίζουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας καθώς κατακρατούν λιγότερο νερό στην μπαταρία μετά τη χρήση, μειώνοντας και τον όγκο του νερού που πρέπει να ανακυκλωθεί και να αναθερμανθεί. Το νερό που παραμένει στο στόμιο μειώνεται κατά 80%, καθιστώντας έτσι εφικτή την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας έως και 90% ταχύτερα. Επιπλέον, μειώνεται ο κίνδυνος ανάπτυξης βακτηριδίων από το στάσιμο νερό.
  • Click Technology: Ο οικολογικός και οικονομικός μηχανισμός ‘click’ επιτρέπει την χρήση της μπαταρίας στο 50% της δυναμικότητάς της, επιτυγχάνοντας 50% εξοικονόμηση νερού. Με μία ακόμα ελαφριά ώθηση της λαβής, αυξάνεται η ροή στο 100%, μόνο όταν εσείς το επιθυμείτε. Επίσης, όλες οι μπαταρίες Ceramix Blue & Connect Blue διαθέτουν μηχανισμό ελέγχου και καθορισμού της μέγιστης θερμοκρασίας νερού, προστατεύοντας από πιθανά εγκαύματα κατά τη χρήση.

Στα προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον ξεχωρίζουν ακόμα, τα αξεσουάρ ντους Idealrain, τα οποία διαθέτουν μειωτήρα ροής νερού 8lt/min καθώς και οι λεκάνες με καζανάκια διπλής λειτουργίας 2,6/4lt σε κάθε έκπλυση, με σημαντική εξοικονόμηση νερού σε καθημερινή βάση.

H υψηλή περιβαλλοντική βιωσιμότητα αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Ideal Standard κατά την παραγωγή των προϊόντων της. Για περισσότερα από 40 χρόνια, επενδύει σε φιλικές προς το περιβάλλον καινοτομίες. Σήμερα, όλα τα προϊόντα Ideal Standard κατασκευάζονται και λειτουργούν με τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις στους φυσικούς πόρους, με στόχο την προστασία του πλανήτη.