ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕταιρείαNews & PressΧορηγία της Ideal Standard

Χορηγία της Ideal Standard

'Η Ideal Standard προάγει την ελληνική επιχειρηματικότητα & τις εξαγωγές

Η Ideal Standard προάγει την ελληνική επιχειρηματικότητα & τις εξαγωγές

Δελτίο Τύπου
Oκτώβριος 2017
 Η Ideal Standard προάγει την ελληνική επιχειρηματικότητα & τις εξαγωγές

 


Συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στα “Made in Greece Awards 2017”


H Ideal Standard, κορυφαίος προμηθευτής ειδών μπάνιου στον κόσμο, με κεντρικό μήνυμα τη διαρκή και έμπρακτη υποστήριξή του στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και στην τόνωση της επιχειρηματικής ευφυΐας, συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στα Made in Greece Awards 2017 που θα πραγματοποιηθούν στις 16 Δεκεμβρίου 2017.


 


Τα  “Made in Greece Awards” είναι ένας θεσμός που υποστηρίζει την αναδιάρθρωση της οικονομίας της Ελλάδας και την ανάγκη για εκσυγχρονισμό, προάγοντας έναν πιο εξωστρεφή χαρακτήρα, όσον αφορά στον κλάδο του μάρκετινγκ και της παραγωγής.  Η ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ μέσα από αυτήν τη διοργάνωση επιθυμεί να αναδείξει την ελληνική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην παραγωγή των προϊόντων, ως μέσο για έξοδο από την κρίση.


 


Η Ideal Standard με την ηγετική θέση που κατέχει στον κλάδο δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά, στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που επιβραβεύουν εταιρείες και οργανισμούς με τις


 


καλύτερες πρακτικές και πρωτοστατούν στη δημιουργία ισχυρών brands και προστιθέμενης αξίας για τον πελάτη, αλλά και για την ίδια τη χώρα. 


 


 Όπως αναφέρει ο Γιώργος Θεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ideal Standard  «Ο όμιλος Ideal Standard έχει έρθει αντιμέτωπος με την ελληνική οικονομική κρίση και έχει καταφέρει παρά τις όποιες δυσκολίες να επιτύχει θετικά αποτελέσματα. Ο βασικός παράγοντας της επιτυχίας ήταν ότι ποτέ δεν διαπραγματευτήκαμε την ποιότητα της παραγωγής και την υπεροχή των προϊόντων. Δεν συμβιβαστήκαμε, αλλά πήγαμε ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας καινοτομία. Είχαμε πάντα το βλέμμα μας στραμμένο στο εξωτερικό περιβάλλον με στόχο να βρίσκουμε συνεχώς ιδέες και λύσεις για να καλύπτουμε τις νέες ανάγκες με πρωτοποριακές και δημιουργικές προτάσεις. Είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε ως Χρυσοί Χορηγοί στα Made in Greece Awards 2017, επιβραβεύοντάς εταιρείες, με αντίστοιχα ιδανικά, που συντελούν στην αναμόρφωση της ελληνικής βιομηχανικής και αγροτικής παραγωγής». 


 


 Για περισσότερες πληροφορίες και ιδέες, επισκεφθείτε το επίσημο site www.idealstandard.gr ή το Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας, Μεσογείων 265, 154 51,  Ν. Ψυχικό. Τηλ.  210 6790880 -2.


Σχετικά με την Ideal Standard:

Ως κορυφαία διεθνής εταιρεία στις λύσεις μπάνιου, η Ideal Standard πιστεύει ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο ιδανικό μπάνιο, όπως το ιδανικό ορίζεται για τον καθένα προσωπικά. Ως ειδική στο ανθρωποκεντρικό design εξασφαλίζει πάντα στα προϊόντα της, έναν άριστο συνδυασμό φόρμας και εργονομίας, έτσι ώστε οι καταναλωτές να βιώνουν στο μέγιστο, τα οφέλη που μπορεί να τους προσφέρει το μπάνιο τους.


Βασικός στόχος σε όλες τις ενέργειές της είναι να δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον προσωπικό τους αυτό χώρο.


Η Ideal Standard αποτελεί το κορυφαίο διεθνές εμπορικό σήμα της Ideal Standard International.


Σχετικά μετην Ideal Standard International:

Η Ideal Standard International είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως για υψηλής ποιότητας λύσεις μπάνιου σε οικιστικά, ξενοδοχειακά και γενικότερα εμπορικά κτίρια, όπως και σε κτίρια του τομέα περίθαλψης υγείας. Με έδρα στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο, η ιδιωτική εταιρεία απασχολεί σχεδόν 10.000 εργαζόμενους και λειτουργεί 18 μονάδες παραγωγής, εξυπηρετώντας πάνω από 60 χώρες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και συνεργαζόμενη με διεθνώς διακεκριμένους σχεδιαστές, η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων μπάνιου σε πολλές κατηγορίες προϊόντων μεταξύ των οποίων είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες, μπανιέρες και καμπίνες ντους. Τα προϊόντα της πωλούνται με ισχυρές διεθνείς και τοπικές επωνυμίες όπως οι Ideal Standard, Armitage Shanks (Ηνωμένο Βασίλειο), Porcher (Γαλλία), Ceramica Dolomite (Ιταλία) και Vidima (Ανατολική Ευρώπη).