ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕταιρείαNews & PressAnemos Grand Resort

Anemos Luxury Grand Resort

Ένα (ακόμη) κορυφαίας αισθητικής και κατασκευαστικών προδιαγραφών έργο, με την υπογραφή της Ideal Standard στο μπάνιο.

Το πέντε αστέρων Anemos Luxury Grand Resort, που αναβαθμίζει τα ξενοδοχειακά πρότυπα στη Γεωργιούπολη Χανίων, είναι ένα από τα πλέον πρόσφατα και απαιτητικά κατασκευαστικά projects στα οποία συμμετείχε η Ideal Standard, παρέχοντας κορυφαίες λύσεις για το μπάνιο.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων που χτίστηκε στην Κρήτη τον χρόνο που μας πέρασε. Χαρακτηριστικό της, το σύγχρονο περιβάλλον με πολλά ερεθίσματα από το παρελθόν, όπως η επιβλητική είσοδος του ξενοδοχείου, που αρχιτεκτονικά θυμίζει τη Μονή Αρκαδίου στο Ρέθυμνο (εξωτερικά), και την παλιά αγορά των Χανίων (εσωτερικά).

Το Anemos Luxury Grand Resort διαθέτει συνολικά 350 δωμάτια, μεταξύ αυτών οικογενειακές σουίτες, και βίλλες, διακοσμημένες με πολυτελές και παράλληλα σύγχρονο ύφος που προσφέρουν θέα στο Κρητικό Πέλαγος και τα Λευκά Όρη.

Το Έργο σχεδίασε και επέβλεψε το αρχιτεκτονικό γραφείο Peppas N Architects.

Ασφάλεια για όλους:

Μετά από ολοκληρωμένη μελέτη των αναγκών του έργου, η Ideal Standard εξόπλισε πλήρως τα μπάνια στα δωμάτια, τις σουίτες, τους κοινόχρηστους χώρους υγιεινής και τα μπάνια για χρήση ΑΜΕΑ. Η εταιρία, παρείχε επιπλέον εξειδικευμένες λύσεις, όσον αφορά στην ορθολογική κατανάλωση νερού, με προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και λειτουργικότητας.

Ευκολία στην εγκατάσταση:

Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Έργων και Προδιαγραφών Ideal Standard, κ.Γιάννης Κουφαλιτάκης, δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για ένα πραγματικά ξεχωριστό ξενοδοχειακό συγκρότημα που συνδυάζει την πολυτέλεια και την άνεση, ενταγμένο στο μοναδικό περιβάλλον της περιοχής. Ήταν ένα απαιτηρικό project, στην υλοποίηση του οποίου βοήθησε πιστεύω η εμπειρία και τεχνογνωσία του Τμήματος μας σε ανάλογα έργα, η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, και φυσικά η σχεδιαστική αρτιότητα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.
Το Anemos Luxury Grand Resort εξοπλίστηκε με προϊόντα από τις καταξιωμένες συλλογές της Ideal Standard, μεταξύ των οποίων, οι βραβευμένες σειρές ειδών υγιεινής Connect και Strada, μπαταρίες από τις σειρές Ceraplan III & Ceraplus, καμπίνες ντους από τη σειρά Tipica κ.ά.
Τα προϊόντα της IdealStandard, θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.

Ideal Standard Showroom:
Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, ΑθήναΤΚ.154 51, τηλ. 210 6790 880- 2
Τμήμα Έργων & Προδιαγραφών τηλ. 210-6790851