Η Ideal Standard με νέα επαναστατικά προϊόντα, στη διεθνή Έκθεση ISH, στη Φρανκφούρτη.

Η Ideal Standard με νέα επαναστατικά προϊόντα, στη διεθνή Έκθεση ISH, στη Φρανκφούρτη.

Η Ideal Standard με  νέα επαναστατικά προϊόντα, στη διεθνή  Έκθεση ISH, στη Φρανκφούρτη.


 Η Ideal Standard, κορυφαίος προμηθευτής ειδών μπάνιου παγκόσμια, παρουσίασε πρόσφατα, στη Διεθνή Έκθεση ISH στη Φρανκφούρτη, καινοτόμα προϊόντα αλλά και τη νέα της στρατηγική για τα επόμενα χρόνια, εστιάζοντας στις παγκόσμιες τάσεις.


Τα Global Mega Trends - oι παγκόσμιες τάσεις - έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη χρήση του πολυτιμότερου πόρου μας, το νερό. Οι δημογραφικές αλλαγές, η ανάγκη για μεγαλύτερη βιωσιμότητα, ο αγώνας ενάντια στις λοιμώξεις σε χώρους περίθαλψης της υγείας και η αυξανόμενη ψηφιοποίηση της ζωής μας απαιτούν πιο ολιστικές λύσεις. Λύσεις που η Ideal Standard καθιστά δυνατές.


Το επόμενο κύμα καινοτομιών της  εταιρίας, απευθύνεται σε αυτές τις τάσεις, με προϊόντα για οικιακή χρήση που προσφέρουν απαράμιλλη ευκολία & ευελιξία, με λύσεις μπάνιου για ξενοδοχειακούς/κοινόχρηστους χώρους που ξεχωρίζουν για την αποδοτικότητα κόστους και την ανθεκτικότητά τους, καθώς και λύσεις για χώρους περίθαλψης υγείας οι οποίες στοχεύουν στον έλεγχο των λοιμώξεων.


Καινοτόμο ρεύμα στην ISH


Συνεχίζοντας την ισχυρή παράδοση καινοτομιών, η Ideal Standard παρουσίασε στην ISH 2017  σημαντικές καινοτόμες λύσεις προϊόντων για οικιακά και κοινόχρηστα μπάνια:


·         Η νέα σειρά νιπτήρων ελεύθερης τοποθέτησης Ipalyss™, για χρήση στον οικιακό και ξενοδοχειακό τομέα διαθέτει την πιο πρόσφατη καινοτομία της Ideal Standard, το εξαιρετικά λεπτό κεραμικό υλικό, Diamatec. Αυτό το πατενταρισμένο νέο υλικό διαθέτει εξαιρετική στιβαρότητα που επιτρέπει στους σχεδιαστές να επιτύχουν το σχεδόν αδύνατο: εντυπωσιακά λεπτές, ευθείες άκρες που είναι ταυτόχρονα στιβαρές και ανθεκτικές. Η κορυφαία αισθητική της σειράς Ipalyss™ αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον βραβευμένο Βρετανό σχεδιαστή, Robin Levien.


·         Η Intellimix είναι μια επαναστατική μπαταρία με φωτοκύτταρο. Για πρώτη φορά μία μπαταρία παρέχει μαζί με το νερό και σαπούνι. Πέραν της πρακτικότητας για την καθημερινή χρήση και της υγιεινής που διασφαλίζει, εξοικονομεί επίσης πάνω από 50% στην κατανάλωση νερού και σαπουνιού.


·         Μετά από χρόνια κλινικής έρευνας, η Ideal Standard παρουσίασε έναν ισχυρό συνδυασμό για τη καταπολέμηση των βακτηρίων σε χώρους περίθαλψης υγείας. Η καινοτομική μπαταρία Markwik 21+ σε συνδυασμό με τον νιπτήρα Contour 21+ μειώνει την διάχυση των σταγόνων του νερού κατά περισσότερο από 90%.  Ο πυθμένας του νιπτήρα έχει ειδικό ανατομικό σχήμα (πατέντα Hydrofin) έτσι ώστε το νερό που πέφτει από την μπαταρία να παραμένει χαμηλά στο εσωτερικό του νιπτήρα, χωρίς να διαχέεται στο περιβάλλον. Ο μοναδικός συνδυασμός υλικών που χρησιμοποιούνται καθώς και ο σχεδιασμός εσωτερικής ροής νερού της μπαταρίας Markwik 21+, με τα πλήρως αποσπώμενα εξαρτήματά της, που διευκολύνουν τον άριστο καθαρισμό της και εγγυώνται την εξάλειψη των βακτηρίων.


·         Η νέα σειρά ειδών υγιεινής Connect Air για οικιακά αλλά και κοινόχρηστα μπάνια με την βραβευμένη επαναστατική τεχνολογία έκπλυσης λεκάνης Aquablade® που θέτει πρωτόγνωρα standards για την υγιεινή στο μπάνιο και την ορθολογική διαχείριση του νερού.


 


Παράλληλα η Ideal Standard επισήμανε στην ISH την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει στους επαγγελματίες συνεργάτες της,  παρέχοντας ψηφιακά εργαλεία όπως η Μοντελοποίηση Κατασκευαστικών Πληροφοριών (Building Information Modeling - BIM) που θα κινητοποιήσουν σημαντικές βελτιώσεις στην οικοδομική αποδοτικότητα.