Ζητείται μπαταρία μπάνιου: όμορφη, έξυπνη, λειτουργική, οικονομική και με οικολογική συνείδηση.

Βρέθηκε! Λέγεται Ceraplan III και την υπογράφει η Ideal Standard!

Η Ceraplan III, βραβεύτηκε με το διεθνές Βραβείο Σχεδιασμού IF για το μοντέρνο σχεδιασμό, την υψηλή αισθητική, την ποιοτική κατασκευή, την καινοτομία και την άριστη λειτουργικότητα, κάνοντας την Ideal Standard για μια ακόμη φορά υπερήφανη!
Αυτή η κορυφαία σειρά, περιλαμβάνει μπαταρίες για νιπτήρες, ντουσιέρες, μπανιέρες και κουζίνες, ώστε να μη χρειαστεί να προβληματιστείτε με τις επιλογές που θα κάνετε στο χώρο σας. Το διπλάσιο ύψος της μπαταρίας νιπτήρα, σε ένα από τα μοντέλα της σειράς, διευκολύνει ακόμη περισσότερο το πλύσιμο των χεριών. Διαθέτει έξυπνες λειτουργίες εξοικονόμησης νερού και ενέργειας, καθιστώντας την ως την πλέον σύγχρονη αλλά και διαχρονική επιλογή στο χώρο του μπάνιου

Οικονομία & Λειτουργικότητα, σε μία λαβή:

Η νέα σειρά μπαταριών Ceraplan III διαθέτει σύστημα Click Technology χάρις στο οποίο μπορείτε να επιτύχετε εξοικονόμηση νερού έως και 58%. Η λαβή της μπαταρίας ανοίγει αβίαστα έως το σημείο που θα αισθανθείτε μικρή αντίσταση, διοχετεύοντας λιγότερο όγκο νερού, χωρίς απώλεια στη ροή. Στη συνέχεια, αν επιθυμείτε μεγαλύτερη ροή, απλώς πιέζετε την λαβή προς τα πάνω. Η CeraPlan III καταναλώνει γενικότερα, λιγότερο νερό και ενέργεια, σε σύγκριση με άλλες μπαταρίες. Η ειδική έκδοση με την τεχνολογία Blue Start είναι ενεργειακά πολύ οικονομική και άκρως κατάλληλη για τον εξοπλισμό δημόσιων χώρων υγιεινής δεδομένου ότι, όταν η λαβή βρίσκεται στη μεσαία θέση, η μπαταρία παρέχει κρύο νερό. Ζεστό νερό παρέχεται στρέφοντας τη λαβή προς τα αριστερά ώστε να γίνει ανάμιξη κρύου/θερμού. Ο ενσωματωμένος μηχανισμός ανάμιξης αέρος παρέχει ήπια και ευχάριστη ροή νερού. Τόσο απλά – τόσο οικονομικά.

Ασφάλεια για όλους:

Στον «έξυπνο» μηχανισμό κεραμικού δίσκου της Ceraplan III, το σύστημα ορίου θερμοκρασίας νερού – μια ακόμα καινοτομία της Ideal Standard - ελέγχει τη μέγιστη θερμοκρασία στη μπαταρία, προστατεύοντας από πιθανά εγκαύματα κατά τη χρήση. Πρόκειται για μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία, ειδικά αν στο σπίτι υπάρχουν και ανήλικοι χρήστες!

Ευκολία στην εγκατάσταση:

Χάρις στο σύστημα Easy fix, της Ideal Standard, η Ceraplan III τοποθετείται εύκολα και γρήγορα χωρίς κίνδυνο διαρροής ή συσσώρευσης αλάτων, ενώ εξασφαλίζεται παράλληλα ευκολία στη συντήρηση. Τα εξαρτήματα είναι ήδη συναρμολογημένα και ο σωλήνας στήριξης από ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή στο κέντρο της οπής με μια απλή κίνηση.

Η Ceraplan III, διατίθεται σε πολλές επιλογές μεγεθών, ώστε να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη στο χώρο του μπάνιου και της κουζίνας σας.

Συμβουλευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ideal Standard www.idealstandard.gr ή επισκεφθείτε το σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της εταιρίας, όπου το έμπειρο προσωπικό θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ταιριάζει στον δικό σας προσωπικό χώρο φροντίδας, υγιεινής και ευεξίας (Ideal Standard - ATHENS SHOWROOM: Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6790 880-2).