Μπαταρίες JADO JOY – Με Διεθνή Βραβεία σχεδιασμού

Η σειρά μπαταριών έχει λιτό design και μελετημένη τεχνολογία.

Πορσελάνη η ανθεκτική, χωρίς πόρους!

H JADO JOY είναι μία σειρά με έντονη προσωπικότητα: τα γνωστά στοιχεία μιας μπαταρίας αποκτούν οργανικές, ήπιες καμπύλες και δημιουργούν μια νέα μορφή μπαταρίας. Η στρογγυλή γεωμετρία του σώματος της και το χαμηλό σημείο εκροής του νερού δίνουν στη JADO JOY έναν ξεχωριστό, μοναδικό χαρακτήρα.
Ξεχωριστή είναι και η καινοτόμος τεχνική χειρισμού της λαβής της μπαταρίας. Με το άνοιγμα και κλείσιμο της βαλβίδας μέσω της κομψής λαβής, ανυψώνεται ή βυθίζεται ο κύλινδρος σε συγχρονισμό με την αυξομείωση της ποσότητας νερού που εκρέει. Με αυτή τη τεχνική, η μπαταρία JADO JOY χρησιμοποιείται με έναν μοναδικό εργονομικό τρόπο, συνδυάζοντας έτσι το υψηλό design με την ευφυή λειτουργικότητα.
Δεν είναι τυχαίο ότι η σειρά τιμήθηκε με δύο γνωστά και διεθνώς αναγνωρισμένα βραβεία σχεδιασμού:

Κέρδισε το Χρυσό iF Αward στην κατηγορία σχεδιασμού προϊόντος, ανάμεσα από 4.600 σχέδια προϊόντων που υποβάλλονται, και από τα οποία διακρίνονται μόνο οι εξαιρετικές προτάσεις. Τα κριτήρια για την επιλογή και διάκριση για το IF Product Design Award είναι μεταξύ άλλων η ποιότητα της μορφολογίας ενός προϊόντος, η επιλογή των υλικών, ο βαθμός καινοτομίας και η συμβατότητά του με το περιβάλλον.
Η σειρά έχει λάβει επίσης το RedDot Design Award στην κατηγορία σχεδιασμού προϊόντος. Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού RedDot Design Award αποτελείται από τους πλέον αναγνωρισμένους ειδικούς σε θέματα design. Τα προϊόντα αξιολογούνται και ελέγχονται με βάση διάφορα κριτήρια όπως την καινοτομία, τη λειτουργικότητα, την εργονομία, την αντοχή, την οικολογική συμβατότητα καθώς και τη σαφήνεια του στόχου για τον οποίο σχεδιάστηκαν.
Η JADO JOY σχεδιάστηκε από το Design Studio ARTEFAKT στο Darmstadt, το οποίο έχει δημιουργήσει ήδη πολλά βραβευμένα προϊόντα για την Ideal Standard, παραμένοντας πάντα πιστό στη φιλοσοφία “η απλότητα της ταυτότητας”.

Σχετικά με την JADO

Η JADO, που αποτελεί ξεχωριστό εμπορικό σήμα της Ideal Standard International, είναι ένας από τους διακεκριμένους προμηθευτές καινοτόμων και σχεδιαστικά πρωτότυπων λύσεων για την κουζίνα και το μπάνιο. Η ποικιλία των προϊόντων με την επωνυμία JADO περιλαμβάνει κλασικές και πολυτελείς μπαταρίες design, καθώς και ντους και αξεσουάρ μπάνιου. Τρία διαφορετικά στυλ: «Think – Feel – Dream» δίνουν έμπνευση στην προσωπική σας δημιουργικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.jado.de.