Η καλή μέρα, από το μπάνιο φαίνεται

Ανανεώστε το μπάνιο και τη διάθεσή σας, με τέσσερα απλά βήματα από την Ideal Standard, που χαίρουν άκρας οικονομίας!

Είναι εποχή για αλλαγές που θα αλλάξουν όψη στο μπάνιο σας και θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.
Η Ideal Standard, κορυφαίος προμηθευτής ειδών μπάνιου παγκόσμια, προτείνει λύσεις που θα μετατρέψουν το μπάνιο σας σε ένα χώρο χαλάρωσης και ευεξίας, θα απογειώσουν την αισθητική του, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε τη σιγουριά πως κάθε σας ευρώ, έχει επενδυθεί με τον καλύτερο τρόπο!
Βήμα 1ο: Προτεραιότητα στην υγιεινή! Για την Ideal Standard, η υγιεινή είναι πρωταρχικό στοιχείο σε ένα μπάνιο, χωρίς να θυσιάζεται η αισθητική. Η νέα επαναστατική τεχνολογία AquaBlade™ που παρουσίασε πρόσφατα η εταιρία, χρησιμοποιεί την τεχνολογία ‘Microslot’, για τον καθαρισμό της λεκάνης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ροή νερού από την κορυφή της, καλύπτοντας κάθε σημείο του εσωτερικού της, εξασφαλίζοντας απόλυτη καθαριότητα.

Επιπλέον, με την τεχνολογία AquaBlade™, η βελτιστοποιημένη πίεση νερού και οι λείες καμπύλες της λεκάνης ξεπλένουν τα βακτήρια, χωρίς να προκαλούν ανθυγιεινή διάχυση νερού.
Επιπλέον, οι λεκάνες με σύστημα AquaBlade™ διασφαλίζουν εύκολο καθάρισμα με ελάχιστη προσπάθεια, χάρη στην επίπεδη εσωτερική επιφάνειά τους, σε αντίθεση με τις κλασικές λεκάνες όπου τα σημεία παροχής νερού έχουν κρυφές εσοχές, καθιστώντας δύσκολη την πρόσβαση για καθαρισμό.
Το σύστημα AquaBlade, έχει εφαρμοστεί στη βραβευμένη σειρά TONIC II, του διάσημου σχεδιαστικού διδύμου της ARTEFAKT, Achim Pohl και Tomas Fiegl η οποία προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχεδίων, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το ιδανικό για σας μπάνιο, ανεξάρτητα από το μέγεθος του!

Βήμα 2ο: Λάμψη και λειτουργικότητα! Οι μπαταρίες δίνουν στο χώρο λάμψη, αλλά πρέπει να είναι ταυτόχρονα λειτουργικές, ανθεκτικές στο χρόνο και να εξασφαλίζουν οικονομία στην κατανάλωση νερού και ενέργειας.
Με τις σειρές Ceramix Blue και Ceraplan III (με βραβείο σχεδιασμού IF Award), είστε σίγουροι ότι έχετε διαλέξει ό,τι πιο σύγχρονο σχεδιαστικά και λειτουργικά καινοτόμο, διατίθεται στην αγορά. Με πληθώρα προηγμένων λειτουργιών (μηχανισμό Click Technology, μηχανισμό ελέγχου-καθορισμού της μέγιστης θερμοκρασίας και σύστημα cool body), είναι δύο επιλογές που εξασφαλίζουν άψογη λειτουργία, ασφάλεια στη χρήση και χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος και νερού!

Βήμα 3ο: Βάλτε τάξη και οργάνωση!
Όταν όλα είναι στη θέση τους, το μπάνιο φαίνεται μεγαλύτερο, πιο ευχάριστο και εσείς δεν χάνετε χρόνο αναζητώντας τα καθημερινά αντικείμενα περιποίησής σας. Ένας έξυπνος αποθηκευτικός χώρος, θα σας προσφέρει την πολυπόθητη αρμονία στο χώρο του μπάνιου.
Η πρόταση ανανέωσης της Ideal Standard, ανήκει στη σειρά Tonic II η οποία διακρίνεται για τη λεπτή ομορφιά και τον καθαρό σχεδιασμό της. Η σχεδιαστική ομάδα ARTEFAKT, των Achim Pohl και Tomas Fiegl, εμπνέεται και προσφέρει μοναδικές λύσεις που ταιριάζουν στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε ατόμου. Οι επιλογές επίπλων της σειράς Tonic II είναι σχεδιασμένες ειδικά για να μπορείτε να διατηρείτε τις επιφάνειες καθαρές και το μπάνιο σας τακτοποιημένο και καλά οργανωμένο. Ο χώρος των συρταριών δεν μειώνεται, καθώς το ‘έξυπνο’ σιφόνι Space Idealflow έχει δημιουργηθεί με σκοπό την εκμετάλλευση ολόκληρου του χώρου στο συρτάρι.

Βήμα 4ο: Καταργείστε τα όρια! Είναι αποδεδειγμένο ότι η διαφάνεια, κάνει ένα χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Ταυτόχρονα, η αντικατάσταση της κλασικής μπανιέρας με ντουσιέρα και μια καμπίνα ντους, θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας άμεσα και θα του δώσει έναν ‘αέρα’ πολυτέλειας!
Οι καμπίνες ντους Connect και Kubo της Ideal Standard, έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ευεξία. Πόρτες που κλείνουν με τη βοήθεια εσωτερικού μαγνήτη, δυνατότητα ρύθμισης των κινητών τμημάτων καθ’ ύψος για άψογη εφαρμογή, περιμετρικά πλαίσια χωρίς εμφανείς βίδες και εργονομικές, χρωμέ λαβές είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσδίδουν ποιότητα κατασκευής και λειτουργικότητα. Επιπλέον, είναι διαθέσιμες σε όλες τις εναλλακτικές διαστάσεις και διαθέτουν καινοτόμα χαρακτηριστικά για ευκολότερο καθαρισμό και απόλυτη ασφάλεια!
Επιλέξτε το κρύσταλλο Trasparente για απόλυτη διαφάνεια, ή Satinato, για mat-ημιδιάφανη όψη στην καμπίνα. Σε κάθε περίπτωση, θα μπείτε σε έναν νέο κόσμο, απολύτως δικό σας!

Extra: Δύο κινήσεις ματ, που θα αλλάξουν το χώρο σας σε χρόνο μηδέν!
Κίνηση 1η: Για όσους δεν έχουν ή δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη μπανιέρα με ντους, η Ideal Standard διαθέτει και μεγάλη επιλογή από πάνελς για μπανιέρα που θα ικανοποιήσει την επιθυμία σας για ανανέωση με ακόμη πιο οικονομικούς όρους!
Κίνηση 2η: Το κλασικό τηλέφωνο στο ντους, μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί με μια βέργα ντους με τηλέφωνο πολλαπλών λειτουργιών, ή με μια βέργα ντους σε συνδυασμό με κεφαλή ντους! Αναζητήστε τα προϊόντα της σειράς Idealrain και απολαύστε την πολυτέλεια σε… οικονομική συσκευασία!
Συμβουλευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ideal Standard www.idealstandard.gr ή επισκεφθείτε το σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της εταιρίας, όπου το έμπειρο προσωπικό θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ταιριάζει στον δικό σας προσωπικό χώρο φροντίδας και ομορφιάς! (Ideal Standard - ATHENS SHOWROOM: Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6790 880-2).