ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕταιρείαNews & PressΟυσιαστική συμμετοχή της Ideal Standard στην HORECA 2015.Ενημέρωση του τουριστικού κλάδου για τα νέα είδη στον χώρο του μπάνιου.

H Ideal Standard, ενημέρωσε την τουριστική αγορά στη HORECA 2015

Η κορυφαία εταιρία ειδών μπάνιου, ήταν ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της 4ης Γενικής Συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Η Ideal Standard, κορυφαίος προμηθευτής ειδών μπάνιου σε πολλές από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και μη οικιστικά έργα στην Ελλάδα και παγκόσμια, παρουσίασε τα προϊόντα της που απευθύνονται στην εξειδικευμένη Ξενοδοχειακή αγορά, κατά τη διάρκεια της HORECA 2015, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες.

Το εκθεσιακό περίπτερο της Ideal Standard, επισκέφθηκαν εκατοντάδες επισκέπτες που ενδιαφέρθηκαν για τη δημιουργία ή ανακαίνιση των μονάδων τους και ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Τμήματος Έργων και Προδιαγραφών της εταιρίας, για τις δυνατότητες που τους παρέχονται μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της Ideal Standard, τα οποία διακρίνονται για την άριστη ποιότητα κατασκευής, τον εργονομικό τους σχεδιασμό, αλλά και ένα πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών που σχετίζονται με την εξοικονόμηση ενέργειας, την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια στη χρήση, προδιαγραφές απόλυτα εναρμονισμένες με τις ανάγκες των επιχειρήσεων Τουρισμού.

Παράλληλα, η Ideal Standard ήταν και φέτος ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ στην ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Έκθεσης. Πρόκειται για την κορυφαία ετήσια συνάντηση των ιδιοκτητών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της Ελλάδας, με συμμετοχή άνω των 1.000 ξενοδόχων από όλη τη χώρα, η οποία φέτος ήταν ιδιαίτερα σημαντική, λόγω της ανάπτυξης που γνωρίζει ο κλάδος.

Την 4η Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε. άνοιξε η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, αναπτύσσοντας τα πρώτα σχέδια της νέας κυβέρνησης αναφορικά με τη στρατηγική της στον τουρισμό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση των εξελίξεων στον Παγκόσμιο και τον Ελληνικό Τουρισμό και στα Βασικά μεγέθη της Ελληνικής Οικονομίας το 2014, από το Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων.

Όπως επεσήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ideal Standard Ελλάδας, κ.Γιώργος Θεοδοσίου, «Ο ξενοδοχειακός κλάδος έχει πρωτεύουσα σημασία για την Ideal Standard. Το εξειδικευμένο τμήμα Έργων και Προδιαγραφών που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην εξυπηρέτηση της απαιτητικής αγοράς του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, κατέχει ένα ασύγκριτο επίπεδο τεχνογνωσίας, όσον αφορά στην παροχή μελετημένων προτάσεων εργονομικών χώρων μπάνιου. Σε αυτό μας βοηθάει ιδιαίτερα η πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων μας, η αδιαμφισβήτητη ποιότητα και αντοχή των προϊόντων, ο οικολογικός σχεδιασμός, αλλά και η δυνατότητα να είμαστε δίπλα στον επαγγελματία και μετά την προμήθεια των προϊόντων, παρέχοντας μοναδικές υπηρεσίες after sales, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να προσφέρουμε στους επισκέπτες της Ελλάδας ένα ποιοτικά άριστο τουριστικό προϊόν που θα ανταποκρίνεται στα απαιτήσεις τους, σε κάθε λεπτομέρεια της φιλοξενίας τους. Και ο χώρος του μπάνιου, όπως γνωρίζουμε όλοι, συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.»

Τα προϊόντα της Ideal Standard, μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.

Ideal Standard Showroom:
Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, Αθήνα ΤΚ.154 51, τηλ. 210 6790 880- 2
Τμήμα Έργων & Προδιαγραφών: τηλ. 210-6790 851

Άποψη από το εκθεσιακό stand της Ideal Stadard στη HORECA 2015

Η ομάδα του Τμήματος Έργων και Προδιαγραφών της Ideal Standard, στο εκθεσιακό stand της εταιρίας στη HORECA 2015

Στιγμιότυπο από την 4η Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε. που άνοιξε η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά. ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: Ideal Standard.

Άποψη από το εκθεσιακό stand της Ideal Stadard στη HORECA 2015

(από αριστερά) Ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ.Γιώργος Τσακίρης με τους κ.κ. Αλέξη Κιτρομιλίδη, Δ/ντή Marketing και Δημήτρη Βέικο, Product Manager Ideal Standard.