ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕταιρείαNews & PressΗ Ideal Standard στην 10η HORECA 2015

Η Ideal Standard συμμετέχει στη 10η HORECA. Από 6 έως 9 Φεβρουαρίου, Metropolitan Expo, Hall 2 / C20.

Η Ideal Standard, κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων μπάνιου παγκόσμια, συμμετέχει στη 10η HORECA που πραγματοποιείται 6-9 Φεβρουαρίου 2015, στο Athens Metropolitan Expo.

Η μεγαλύτερη Έκθεση για τον κλάδο των Ξενοδοχείων & της Μαζικής Εστίασης, αναμένεται φέτος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για την ετήσια συνάντηση των πιο δυναμικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας.

Η Ideal Standard, έχοντας καθιερωμένη παρουσία και στον Κλάδο κατασκευής μεγάλων - μη οικιστικών έργων, θα συμμετέχει με εκθεσιακό stand, στο Hall 2, C20. Οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία ειδικότερα για την απαιτητική αγορά του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, και τα οποία διακρίνονται για την άριστη ποιότητα κατασκευής, τον εργονομικό τους σχεδιασμό, αλλά και ένα πλήθος καινοτομικών χαρακτηριστικών που σχετίζονται με την εξοικονόμηση ενέργειας, την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια στη χρήση, προδιαγραφές απόλυτα εναρμονισμένες με τις ανάγκες των επιχειρήσεων Τουρισμού και μαζικής Εστίασης.

Παράλληλα, η Ideal Standard είναι Χορηγός στην 4η Γενική Συνέλευση των μελών του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας η οποία πραγματοποιείται την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της ΗΟRECA, στην αίθουσα συνεδριάσεων C1 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HORECA 2015: http://www.horecaexpo.gr