ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕταιρείαNews & PressΣτο πλαίσιο του Hospitality Forum πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η απονομή των βραβείων Hοspitality Awards 2015.

Η Ideal Standard συμμετείχε στο Hospitality Forum & Awards 2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Hospitality Forum & Awards 2015 που διοργάνωσε η Ethos Media SA και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα, με τη συμμετοχή της Ideal Standard.

Η Αναπλ. Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, από το βήμα του Hospitality Forum & Awards 2015 μίλησε για την εθνική στρατηγική που έχει χαράξει η ελληνική κυβέρνηση και την ανάγκη για αγαστή συνεργασία ιδιωτών, stakeholders και θεσμικών οργάνων με στόχο την ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού σε μείζονα παράγοντα ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. Υπογραμμίζοντας τα πεδία πάνω στα οποία θα στηριχθεί η ελληνική κυβέρνηση αναφέρθηκε στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου από 85 στις 215 μέρες, στην προσπάθεια ανάπτυξης του λεγόμενου εναλλακτικού τουρισμού (θαλάσσιου, ιατρικού, ιαματικού, γαστρονομικού), στην συνεργασία Περιφέρειας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στη δημιουργία θέσεων εργασίας που θα στηρίζουν την πραγματική οικονομία, θέτοντας ως προτεραιότητα το σεβασμό στον Άνθρωπο και την Αειφορία.

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής Marketing της Ideal Standard Ελλάδος, κ. Αλέξης Κιτρομιλίδης, «Ο Τουρισμός αποτελεί ένα από τα πλέον ανεπτυγμένα πεδία δραστηριοποίησης της εταιρίας εδώ και πάνω από 25 χρόνια και η στρατηγική της Ideal Standard για το μέλλον είναι να συνεχίσει να παρέχει με υπευθυνότητα αξιόπιστες, σχεδιαστικά άριστες και λειτουργικά καινοτόμες λύσεις σε αυτόν τον τόσο εξειδικευμένο και απαιτητικό τομέα.»

Στο πλαίσιο του Hospitality Forum πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η απονομή των βραβείων Hοspitality Awards 2015. Στόχος των βραβείων ήταν η ανάδειξη και η αναγνώριση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που πρωτοπόρησαν κάθε μία στο είδος της στο ξενοδοχειακό κλάδο ενώ σε αυτά υπέβαλαν υποψηφιότητα ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις εργασίες του Forum παρακολούθησαν πάνω από 250 συμμετέχοντες μέσα στην αίθουσα και πάνω από 1.000 διαδικτυακά, μέσω της εφαρμογής live streaming από την ιστοσελίδα του συνεδρίου http://hospitality.ethosevents.eu/el.