ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕταιρείαNews & PressΠαρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης που ανέθεσε ο ΣΕΠΑΚ στον ΙΟΒΕ για τον κλάδο των κατασκευών.

Σημαντική συμμετοχή της Ideal Standard στη μελέτη που ανέθεσε ο ΣΕΠΑΚ στο ΙΟΒΕ για το παρόν και το μέλλον των κατασκευών.

Η μελέτη υπό τον τίτλο «Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην ημερίδα που διοργάνωσε ο ΣΕΠΑΚ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αναμένεται ότι θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για το μέλλον του Κλάδου των Κατασκευών, καθώς για πρώτη φορά γίνεται σε τέτοιο βάθος ποιοτική ανάλυση, των παραγόντων και των συνθηκών που επηρέασαν αρνητικά τον κλάδο της κατασκευής κατά την τελευταία 8ετία.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ideal Standard Ελλάδας και Μεσογείου κ. Γιώργος Θεοδοσίου, «Για πρώτη φορά διατίθενται μετρήσιμα στοιχεία που αποδεικνύουν αριθμητικά τη μεγάλη πτώση του κλάδου των κατασκευών, αλλά και το μεγάλο βαθμό επιρροής του στο σύνολο της Ελληνικής Οικονομίας».

Ο κ. Θεοδοσίου, ήταν μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης των αποτελεσμάτων της σημαντικής αυτής μελέτης, διατηρώντας στενή συνεργασία με την ειδική ομάδα του ΙΟΒΕ αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής, τους κ.κ. Αναστάσιο Κωτσιόπουλο, Καθηγητή Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Ευάγγελο Στυλιανίδη, διακεκριμένο Αρχιτέκτονα, προκειμένου να συνεισφέρουν στην εγκυρότητα και την καλύτερη αξιολόγηση των ευρημάτων της.

Η Ideal Standard, αποτελεί ένα από τα Ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων για την Ποιότητα και την Ανάπτυξη των Κατασκευών, (ΣΕΠΑΚ) κατέχοντας παράλληλα τη θέση του Αντιπροέδρου του Συνδέσμου.

Τη μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε, από έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο φορέα – το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και τις προτάσεις που παρουσιάστηκαν, συζήτησαν ως βασικοί ομιλητές ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γεώργιος Τσιρώνης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επενδύσεων και Ανάπτυξης Ακινήτων κ. Θεόδωρος Χαραγκιώνης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDEAL STANDARD κ. Γεώργιος Θεοδοσίου και μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του ΙΟΒΕ κ. Νίκο Βέττα, απάντησαν σε ερωτήματα εκπροσώπων σημαντικών φορέων του χώρου.

Άποψη από το εκθεσιακό stand της Ideal Stadard στη HORECA 2015

Η ομάδα του Τμήματος Έργων και Προδιαγραφών της Ideal Standard, στο εκθεσιακό stand της εταιρίας στη HORECA 2015

Στιγμιότυπο από την 4η Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε. που άνοιξε η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά. ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: Ideal Standard.

Άποψη από το εκθεσιακό stand της Ideal Stadard στη HORECA 2015

(από αριστερά) Ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ.Γιώργος Τσακίρης με τους κ.κ. Αλέξη Κιτρομιλίδη, Δ/ντή Marketing και Δημήτρη Βέικο, Product Manager Ideal Standard.