ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕταιρείαΝέες Τεχνολογίες Ideal Standard

Νέες Τεχνολογίες Ideal Standard

Aquablade®

Καινοτομικό σύστημα έκπλυσης λεκάνης

  • Αθόρυβη έκπλυση
  • Περισσότερη υγιεινή – Έκπλυση όλης της εσωτερικής επιφάνειας
  • Κομψότερη αισθητική
  • Ευκολότερο καθάρισμα

Χωρίς το εσωτερικό περιμετρικό στεφάνι ροής νερού, το νερό ρέει κατ’ευθείαν από την κορυφή της λεκάνης, καθαρίζοντας το 100% της επιφάνειας. Η ενσωματωμένη αυλάκωση διοχετεύει δυνατή ροή νερού με μεγάλη πίεση που ρέει στη λεκάνη δημιουργώντας δύο ισχυρούς πίδακες στην μπροστινή πλευρά. Οι πίδακες
ενώνονται και δημιουργούν μια ισχυρή ροή νερού που καθαρίζει αθόρυβα, χωρίς δυσκολία.

Ideal Flow

Σύστημα κρυφής υπερχείλησης χωρίς οπή στο νιπτήρα, για εύκολο καθαρισμό, καλύτερη αισθητική χωρίς περιορισμούς στο σχεδιασμό, και μεγιστοποίηση του κενού χώρου του επίπλου

Μηχανισμός με σύστημα CLICK technology

Το σύστημα CLICK technology προσφέρει μια άνετη ρύθμιση της θερμοκρασίας. Με μια μόνο λαβή ρυθμίζετε την πίεση και θερμοκρασία, με βάση τις ατομικές επιθυμίες σας και σε ένα εύρος θερμοκρασίας από 34 ο έως 42ο C. Χάρη στο διευρυμένο πεδίο κίνησης 120ο, έχετε μεγαλύτερη ελευθερία να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του νερού. Η νέα μεταβλητή λειτουργία εξοικονόμησης νερού σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε προσωπικά την κατανάλωση του νερού.

Σύστημα τοποθέτησης EASY-FIX

H συναρμολόγηση είναι απλή και γρήγορη: Με τη λαστιχένια μεμβράνη επάνω στο «παξιμάδι» η μπαταρία συναρμολογείται με ένα χέρι. Το εξάρτημα στεγανοποίησης εξασφαλίζει τη βέλτιστη τοποθέτηση της μπαταρίας επάνω στην πορσελάνη και άριστη στεγανοποίηση.

Σύστημα στερέωσης TOP-FIX

H εγκατάσταση με το σύστημα στερέωσης Top-Fix της Ideal Standard γίνεται με απλά βήματα. Ένα εξάγωνο κλειδί αρκεί για να μπορέσει η μπαταρία να στερεωθεί από επάνω.
Πλεονεκτήματα που πείθουν:

  • εύκολη στερέωση από επάνω
  • όλα στα στοιχεία στερέωσης βρίσκονται ήδη συναρμολογημένα εντός της συσκευασίας
  • εργαλεία εντός της συσκευασίας
  • ταχύτατη συναρμολόγηση και συνεπώς γρήγορη εγκατάσταση
  • κεντρική στεγανότητα που εξασφαλίζει τη βέλτιστη τοποθέτηση της μπαταρίας στο
  • κεραμικό και άριστη στεγανοποίηση

IdealPure®

A revolution in water hygiene

H Ideal Standard και η σειρά μπαταριών CeraMix Blue παρουσιάζει το IdealPure®:
ένα μοναδικό σύστημα για αναμικτικές μπαταρίες νιπτήρα και κουζίνας, που απαλλάσσει το νερό από το νικέλιο και το μόλυβδο. Είναι το πρώτο προϊόν στην αγορά που δεν επιτρέπει στο νερό να έρχεται σε επαφή με τα μεταλλικά στοιχεία της μπαταρία νικέλιο και μόλυβδο, προλαμβάνοντας και υπερκαλύπτοντας τις νέες ευρωπαϊκές οδηγίες περί πόσιμου νερού. Το νερό
που περνάει από το σύστημα IdealPure® είναι αγνό και καθαρό: οι σωλήνες χαλκού δεν έχουν επικάλυψη χρωμίου στο εσωτερικό τους και οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το νερό είναι κατασκευασμένες από πλαστικό.
Μία ακόμα καινοτομία της Ceramix Blue είναι ότι το νερό που παραμένει στο ρουξούνι της μπαταρίας μετά τη χρήση και όσο η μπαταρία παραμένει κλειστή μειώνεται κατά 80%. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μειωμένη παρουσία βακτηριδίων και τελικά καθαρότερο, αγνότερο πόσιμο νερό.

EASY-Box

Από επαγγελματίες για επαγγελματίες
Η Ideal Standard ηγείται στις εντοιχιζόμενες μπαταρίες με προηγμένη τεχνολογία για όλα τα είδη εγκατάστασης.

Cool Body

Η καινοτομία Cool Body σημαίνει ασφάλεια κατά των εγκαυμάτων.
Το εξωτερικό μεταλλικό περίβλημα της μπαταρίας διατηρεί την επιφάνειά του 100% κρύα κατά την ροή ζεστού νερού, αποφεύγοντας έτσι πιθανά εγκαύματα.

Επίστρωση Ideal Clean

Το νερό γλιστρά στην επιφάνεια του τοιχώματος αφήνοντας λιγότερα κατάλοιπα αλάτων. Διευκολύνει στον καθαρισμό και διατηρεί την όψη της καμπίνας καθαρή για περισσότερο διάστημα.