ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕταιρείαΕταιρικό Προφίλ
 • ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  Στην Ideal Standard πιστεύουμε ότι το μπάνιο δεν είναι ένας χώρος απλά λειτουργικός. Για εμάς, είναι κάτι περισσότερο από ένας χώρος καθημερινής φροντίδας. Είναι ο χώρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να απαλλαγείτε από το στρες της καθημερινότητας. Έτσι, εδώ και 100 χρόνια σχεδιάζουμε προϊόντα για να δημιουργήσετε το ιδανικό μπάνιο για εσάς. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του μπάνιου σας και δημιουργήστε έναν όμορφο και λειτουργικό χώρο καθημερινής φροντίδας.

 • ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ

  Το μπάνιο είναι ο χώρος που αρχίζουμε και τελειώνουμε την μέρα μας. Περισσότερο από ποτέ, με τους σημερινούς έντονους ρυθμούς της ζωής μας, δεν είναι απλά ο χώρος υγιενής και φροντίδας. Είίναι ο χώρος όπου νοιώθουμε χαλάρωση, ευεξία και τόνωση, απολαμβάνοντας ένα ζεστό ντους και φροντίζοντας τον εαυτό μας. Είναι ένας χώρος όχι απλά λειτουργικός, αλλά ζωτικός. Πρωταγωνιστής στην καθημερινότητά μας!

 • ΠΡΑΞΗ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ

  Γνωρίζουμε ότι όλοι θα ήθελαν το τέλειο μπάνιο. Απαραίτητη όμως είναι η καθοδήγηση από κάποιον με εμπειρία, γνώσεις και έξυπνες προτάσεις. Η Ideal Standard έχει μία πλήρη γκάμα εναλλακτικών προϊόντων, σε πολλές διαστάσεις, χρωματισμούς και design, έτσι ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στον χώρο σας, αυτό που επιθυμείτε.

 • ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

   Αποτυπώστε την προσωπικότητά σας στον σημαντικότερο χώρο του σπιτού σας. Το μπάνιο! Διαμορφώστε το σύμφωνα με την αισθητική σας, με γνώμονα τις ατομικές ή οικογενειακές σας ανάγκες. Η Ideal Standard είναι η πλέον ειδική στο χώρο του μπάνιου, δημιουργώντας μαζί σας τον προσωπικό σας χώρο ευεξίας και καθημερινής υγιεινής, έτσι ακριβώς όπως τον φαντάζεστε.

 • ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ

  Το μπάνιο πρέπει να είναι λειτουργικό αλλά και με προσεγμένη αισθητική. Στόχος της Ideal Standard είναι να διευκολύνει την διαδικασία επιλογής των κατάλληλων προϊόντων για κάθε ενδιαφερόμενο, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ο ιδανικός για εκείνον χώρος, με την προσωπική του αισθητική, τις δικές του ανάγκες και τον συγκεκριμένο του προϋπολογισμό.

 • Η ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

  Ενδαφέρουσες εργονομικές φόρμες, σχήματα με προσεγμένο σχεδιασμό, φιλικό στην ανθρώπινη φύση και τις κινήσεις του σώματος. Αυτή η φιλοσοφία διαπνέει τους σχεδιαστές των προϊόντων μας. Η εργονομία μπαίνει στην καθημερινή σας ζωή, κάνοντας την πιο εύκολη.

 • ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

  Αριστές πρώτες ύλες, διασφαλισμένη ποιότητα και αντοχή, λειτουργικός μελετημένος σχεδιασμός από έμπειρους και διεθνώς αναγωρισμένους designers, χαρίζουν στα προϊόντα μας τα πλέον καταξιωμένα βραβεία στον χώρο του design, όπως το IF Design Award και το RedDot.

 • ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ! ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

  Στην Ideal Standard μπορείτε να βρείτε πλήρεις ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε ανάγκη στο μπάνιο σας. Τα κεραμικά είδη υγιεινής, οι έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι με τα έπιπλα μπάνιου, οι καμπίνες ντους ή οι μπανιέρες απλές και υδρομασάζ, οι στήλες ντους υδρομασάζ και οι μπαταρίες μπάνιου μπορούν να δημιουργήσουν άπειρους συνδυασμούς έτσι ώστε να μην σας λείψει τίποτα από ό,τι θα χρειαστείτε.

 • ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

  Υπάρχουν πολύ συχνά ιδιαίτεροι περιορισμοί στα μπάνια: πολύ μικρά, πολύ μακρόστενα, με ακανόνιστο σχήμα δωματίου, ανεκμετάλευτες γωνίες .... Στην εταιρεία μας πάντα θα υπάρχει λύση. Προϊόντα που προσαρμόζονται σε ιδιαίτερα δύσκολα μπάνια θα σας καταπλήξουν. Δείτε με προσοχή όλη την πλούσια γκάμα, έτσι ώστε να μην αφήσετε ούτε εκατοστό ανεκμετάλευτο.

 • ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ

  Είμαστε πρωτοπόροι. Εφευρέσεις όπως ο μηχανισμός κεραμικού δίσκου στις αναμικτικές μπαταρίες - μία επανάσταση την εποχή των κλασσικών μονοφόρων μπαταριών - έγιναν από την εταιρεία μας. Το Click Technology ή το πρωτοποριακό σύστημα IdealBlue συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και νερού. Η εταιρεία μας επενδύει συνεχώς στην έρευνα και εξέλιξη των προϊόντων μπάνιου.

 • ΤΑ STANDARDS ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΑ

  Διατηρώντας αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές στην παραγωγή μας, σε συνδυασμό με το design και το after sales service έχουμε καταφέρει να είμαστε η 1η επιλογή στους Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες κατασκευαστές μεγάλων έργων όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, αθλητικούς χώρους, δημόσια κτίρια και κοινόχρηστους χώρους. Ideal Standard. Μία διαχρονική αξία στο μπάνιο! 

 • ΧΩΡΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

  Ενας όμορφος αισθητικά και λειτουργικός στην χρήση χώρος είναι ο στόχος μας για το μπάνιο. Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, να τον ζείτε ευχάριστα. 

Εταιρικό Προφίλ

H Ideal Standard ΑΒΕΕ είναι θυγατρική εταιρεία της Ideal Standard International.
Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1967 και προμηθεύει την ελληνική αγορά με είδη υγιεινής από υαλώδη πορσελάνη, ακρυλικές μπανιέρες απλές ή υδρομασάζ, καμπίνες υδρομασάζ υψηλής τεχνολογίας, ντουσιέρες, καμπίνες για ντουσιέρες, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, έπιπλα και αξεσουάρ μπάνιου. Η ελληνική εταιρεία έχει επιπλέον αναλαμβάνει την περαιτέρω ανάπτυξη δραστηριοτήτων της Ideal Standard International για τις περιοχές της Μεσογείου.
Στην ευθύνη της περιφέρειας της Μεσογείου περιλαμβάνονται η Κύπρος, η Μάλτα και το Ισραήλ. Η ανάθεση στην Ideal Standard ABEE της διοίκησης των παραπάνω γεωγραφικών περιοχών επιβεβαιώνει την διεθνή καταξίωση και την συνεχή επιτυχή και σταθερή πορεία της ελληνικής εταιρείας στο διεθνές προσκήνιο.
Στην ελληνική αγορά η Ideal Standard διατηρεί το υψηλότερο ποσοστό αναγνωρισιμότητας, με μεγάλη διαφορά από τις άλλες επωνυμίες του κλάδου. Η Ideal Standard ABEE διαθέτει για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, αλλά και των επαγγελματιών του κλάδου στην Ελλάδα, ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο, στο ίδιο κτίριο όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Επιπλέον, για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της Βόρειας Ελλάδας, διατηρεί γραφεία και στην Θεσ/νίκη.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Μεσογείων 265, τ.κ. 15451 ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, τηλ.: 210 6790800, φαξ:210 6790890
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Λεωφ Νίκης 9, τ.κ. 54624, τηλ.: 2310 488288, φαξ: 2310 488289