Τοποθετήστε ντουσιέρα walk-in

Προτιμήστε μία ντουσιέρα synergy walk-in shower στη θέση της καθιερωμένης μπανιέρας. Θα ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο να απολαμβάνετε το ντους σας. Ο καμπυλόγραμμος σχεδιασμός και οι συρρόμενες πόρτες της ντουσιέρας Kubo Quadrant 80cm βοηθούν στην απόλαυση ενός ντους.

Κομψοί αποθηκευτικοί χώροι

Διατηρήστε το μπάνιο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Τοποθετήστε έξυπνες αποθηκευτικές μονάδες από τις σειρές των επίπλων μπάνιου. Οι σειρές επίπλων Tonic II & Tesi διατίθενται σε εναλλακτικά χρώματα. Αν και το λευκό θεωρείται επικρατέστερο, δεν θα μετανοιώσετε αν επιλέξετε έπιπλο σε έναν από τους τόσους μοντέρνους χρωματισμούς σε απομίμηση ξύλου, ή εντυπωσιακή γυαλιστερή λάκκα). Δείτε τη συλλογή επίπλων εδώ wide range of furniture.

Μικρό μπάνιο

Προτάσεις για μικρά μπάνια ξένων διαμορφώνουν τον περιορισμένο αυτό χώρο έξυπνα και λειτουργικά. Η σειρά Connect Space είναι μία από τις ιδανικές λύσεις. Διαθέτει είδη υγιεινής σε μικρές διαστάσεις και αντίστοιχα έπιπλα μπάνιου.

Connect Freedom … Your Freedom!

Χρειάζεστε είδη υγιεινής μεγαλύτερων διαστάσεων; Κοιτάξτε τις λεκάνες μεγάλου μεγέθους Connect Freedom με μακρύτερη προβολή από τον τοίχο. Ιδιαίτερα σχεδιασμένα μοντέλα που υπάγονται στην σειρά ειδών υγιεινής Connect, συνδυαζόμενα με τα υπόλοιπα είδη της σειράς.

Καμπύλες ή τετράγωνες γραμμές;

Διαμορφωμένα για ένα σύγχρονο τρόπο ζωής, τα είδη υγιεινής Ideal Standard προσφέρονται σε πολλά εναλλακτικά μοντέλα καμπυλόγραμμου σχεδιασμού όπως η σειρά Connect Air και η Softmood