ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕμπνευστείτεΧώρος μπάνιου για κάθε ανάγκηΟλοκληρωμένες λύσεις μπάνιου

Πλήρεις συλλογές ειδών υγιεινής

Στην Ideal Standard δεν σχεδιάζουμε και παράγουμε μόνο μεμονωμένα είδη υγιεινής. Προσφέρουμε και πλήρεις συλλογές με είδη από κάθε προϊοντική κατηγορία όπως μπανιέρες, ντουσιέρες, καμπίνες ντους, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, είδη από πορσελάνη αλλά και υδρομασάζ και συστήματα ντους. Ενας κόσμος από προτάσεις μπάνιου έτοιμες, που δεν απαιτούν πολύ χρόνο για να τις επιλέξετε. H συλλογή Softmood είναι μία από αυτές.

Dea συλλογή, Ιδανική πολυτέλεια

Κάθε προϊόν της σειράς Dea έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σας ακόμα πιο άνετη και ευχάριστη.
Η σειρά Dea σας προσφέρει ό,τι ακριβώς θέλετε για το μπάνιο σας. Καθρέπτες - ντουλάπια μεαπαλά στρογγυλεμένες γραμμές, με εσωτερικό και εξωτερικό φωτισμό
και εσωτερικό καθρέπτη.
Έξυπνα και ευρύχωρα έπιπλα αποθήκευσης. Δεν χρειάζεστε τίποτα παραπάνω για να δημιουργήσετε τον απόλυτο χώρο ηρεμίας

Connect – Συνδεθείτε με τη ζωή

Χρειάζεστε πλήρη ανανέωση στο μπάνιο σας ή απλά ένα προϊόν; Θα τα βρείτε όλα στην Connect. Η επιτυχημένη αυτή συλλογή προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις. Με τη σειρά Connect δεν χρειάζεται να επιλέξετε ανάμεσα σε στρογγυλές ή τετράγωνες γραμμές. Γιατί απλά τα συνδυάζει όλα! Προϊόντα για το μπάνιο σας: νιπτήρες, λεκάνες, μπανιέρες, μπαταρίες, καμπίνες ντους και αξεσουάρ είναι στη διάθεσή σας, για να δημιουργήσετε το δικό σας ιδανικό μπάνιο.