Χώρος για παιχνίδι

Με λίγη φαντασία, το μπάνιο μπορεί να γίνει χώρος για ανέμελο παιχνίδι. Μία μπανιέρα γεμάτη με νερό και αφρόλουτρο, δεν είναι ιδανική; Η άνετη γωνιακή μπανιέρα έχει εύκολη διαδικασία τοποθέτησης.

Όχι άλλους τραυματισμούς και εγκαύματα

Μπορείτε να επιλέξετε σειρές ειδών υγιεινής με απαλές γραμμές χωρίς μυτηρές οξείες γωνίες, όπως η σειρά Softmood σε μοντέρνο ύφος, ή η οικονομικότερη σειρά Tesi, πιο διαχρονική. Έτσι θα έχετε προβλέψει αρκετά για την ασφάλεια των μικρών παιδιών σας.

Πρόληψη για τα εγκαύματα

Πόσες φορές δεν καήκατε από απότομη ροή καυτού νερού ή ακουμπώντας τον ζεστό κορμό μπαταρίας ; Οι θερμοστατικές μπαταρίες Θερμοστατικές μπαταρίες και το χαρακτηριστικό του Cool Body είναι η προφύλαξή σας για το μέλλον.

Περισσότερο υγιεινό νερό

Με γνώμονα την συνεχή ανάπτυξη στον τομέα των τεχνικών καινοτομιών η Ideal Standard προώθησε στην αγορά τη νέα τεχνολογία IdealPure®. Μία τεχνολογία που εφαρμόστηκε σε μοντέλα μπαταριών νιπτήρων και κουζίνας όπως η Ceramix Blue η Connect Blue, προκειμένου να συγκρατούνται επιβλαβή στοιχεία όπως ο μόλυβδος από το τρεχούμενο νερό. Είναι οι πρώτες μπαταρίες στην αγορά με εσωτερικές σωληνώσεις χωρίς νίκελ, ακολουθώντας τις νέες αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές για το πόσιμο νερό. Στο εσωτερικό της μπαταρίας, το νερό δεν έρχεται σε επαφή με κανένα μέταλλο που να

Εύκολο καθάρισμα

Καθάρισμα σε ένα οικογενειακό μπάνιο; Κούραση και χρόνος ... αρκετός. Η Ideal Standard IdealClean με την επίστρωση Ideal Clean στα τοιχώματα των καμπινών ντους κάνει το νερό να γλιστρά στην επιφάνεια του τοιχώματος, αφήνοντας λιγότερα κατάλοιπα αλάτων. Διευκολύνει στον καθαρισμό και διατηρεί την όψη της καμπίνας καθαρή για περισσότερο διάστημα. Το σύστημα Click & Clean σας βοηθά να αφαιρέσετε και να τα επανατοποθετήσετε εύκολα τα κάτω ροδάκια και τα πάνελ στις καμπίνες ντουσιέρας, κάθε φορά που θέλετε να τα καθαρίσετε.