Οικολογικό μπάνιο

Με περιβαλλοντική συνείδηση

Εδώ και πολλά χρόνια, η Ideal Standard είναι ευαισθητοποιημένη στα περιβαλλοντικά προβλήματα. Σχεδιάζει προϊόντα με σεβασμό στους φυσικούς πόρους. Η εξοικονόμηση ενέργειας και η μείωση κόστους για τον χρήστη είναι μέσα στους στόχους της, κατά την φάση ανάπτυξης κάθε νέου προϊόντος. Αναβαθμίστε το μπάνιο σας με προϊόντα «πράσινου» σχεδιασμού και εκπλαγείτε από τη μείωση κατανάλωσης και εξόδων.
Δείτε περισσότερα για τα τεχνικά αυτά συστήματα.

Click Technology Εξοικονόμηση νερού, ενέργειας & χρημάτων

Το σύστημα Click technology προσφέρει μια άνετη ρύθμιση της θερμοκρασίας. Με μια μόνο λαβή ρυθμίζετε την πίεση και θερμοκρασία, με βάση τις ατομικές επιθυμίες σας και σε ένα εύρος θερμοκρασίας από 34 ο έως 42ο C. Χάρη στο διευρυμένο πεδίο κίνησης 120 μοιρών, έχετε μεγαλύτερη ελευθερία να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του νερού. Η νέα μεταβλητή λειτουργία εξοικονόμησης νερού σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε απόλυτα την κατανάλωση του νερού.

Σκεφτείτε για τη φύση και για εσάς!

Δεν είναι σημαντικός μόνο ο σχεδιασμός και η εικόνα ενός προϊόντος. Τώρα που το περιβάλλον μας χρειάζεται και οι συνθήκες επιβάλλουν εξοικονόμηση σκεφτόμαστε και λειτουργικά. Η σειρά συστημάτων ντους Idealrain διαθέτουν τεχνικά χαρακτηριστικά που μειώνουν την κατανάλωση νερού. Μετράει !

Μηχανισμοί διπλής λειτουργίας στα καζανάκια

Επιλέξτε λεκάνες που συνδυάζονται με καζανάκια διπλής λειτουργίας. Dual flush WCs Η χρήση μισής ποσότητας νερού οταν δεν χρειάζεται η πλήρης είνα πολύ αποδοτική στον μηνιαίο λογαριασμό σας.